Friday, October 03, 2014

PEMENANG first time "segmen : blog review"


Assalamualaikum semua..



yeayyyy !!!

dah kuar result dah..ehehehe...macam kuar result exam jer yer.

mula-mula sekali akak nak ucapkan terima kasih banyak-banyak pada yg sudi join dan follow blog akak ni..walaupun tak sampai beratus-ratus yang join, tapi bg akak alhamdulillah dah tu..yelah, first time buat benda alah segmen ni tapi ada jgk yang sudi join..hehehe.

terima kasih banyak-banyak tau..sayang korang ketat-ketat..hehehe

kat sini akak telah pilih 3 blog yang telah menarik mata hati akak untuk direviewkan.


2. Cik Syaidah Seha (http://cahayakukasih.blogspot.com)

3. Cik Nurul Syahirah (http://syahirahvaliant.blogspot.com)


manakala pemenang bertuah yang akan dapat hadiah dari akak & akan dibelog reviewkan jgk adalah:


(p/s: Cik Aina nanti tinggalkan mesej kat email akak ok (nurbaiyah_86@yahoo.com.my)..akak nak alamat & nama..hehehe..TQ)


Tahniah pada yang menang !!!

dan pada yang telah bersusah-payah join tapi tak terpilih tu, jgn putus asa yer..hehehe.semuanya menarik hati akak..semuanya hebat-hebat belaka..hehehe..

jangan risau, akak tetap akan letak semua link blog korang kat sidebar blog akak ni..hihi

sekali lagi, terima kasih banyak banyak banyak banyak sebab sudi join & support akak..very2 appreciate it <3

inshaAllah, ada rezeki lagi nanti kita buat segmen lain pulak k.

jumpa lagi..love u all..x0x0

 photo ---.png

“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

8 comments:

  1. Tahniah kepada pemenang..yg tak menang..jangan frust..next time tuan tanah buat GA..kita cuba lagi :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada semua pemenang...;-)

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada semua pemenang :)
    Kepada kakak yg buat segmen, terima kasih jugak :D

    ReplyDelete
  4. Thanks akak. hehe. ^^ aina dah send email. :) Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  5. tahniah pada yang menang
    blm ade rezeki lagi nie...
    tahniah sbb anjurkan segmen ni jugak kt akk

    ReplyDelete