Saturday, September 06, 2014

hye semua !!!


Assalamualaikum semua :)


Dah lama bebenor ambe tak mengedate blog kesanyangan ambe ni.
Ikut hati rasanya nak delete terus jer.
Dah tak de ‘feeling’ nak bukak blog, nak update blog, apatah lagi nak menulis bagai.
Hurmmmm..
No no no..tak baik mengeluh cam ni.
Alahhhh..baru je berapa bulan..bukannya bertaun-taun tak bukak kan..relaxxx lar..
Hakhakhak
Lagipun ada ke yg kisah blog ambe ni ade ke tak..tak de yg kisah pom la..jgn nak perasan sgt lah yer.
Hihihihi
Kalu belog cam irine nadia marcello (maaf kalau salah ngejanya) tu yang tiba-tiba tak de baru org ramai kisah..betul kan?
Kecoh bila dia private kan dulu dia punya belog..ambe pun biasa jugak baca belog dia..jadi bila belog dia tak leh nak bukak, rasa pelik gak la..hehe.
Apa-apapun, cam ginilah viral belog punya pasal..zaman-zaman ambe dulu, mana ada semua ni..tel pun harapkan tel pondok cap ayam tu..ngeee..sekarang ni, penulis belog pun dah macam retis popular dah..

Jadi, konklusinya (tiba-tiba lak dah.hahaha), masa nak delete benda alah ni, terdetik pulak dalam ati ni. Sayang lah pulak kalau delete..bkn senang ni dulu nak buat benda ni..belajar bagai nak gila sebab nak pandai buat blog..padahal masa nak exam tak de lah study cam gini pom..haha..orang lain baru jer buat blog, followers beribu-ribu dah..ambe ni bertahun-tahun tapi takat tu jer follower ambe..hihihi..xpe, kualiti lebih penting dari kuantiti yer (org cakap).

Jadi, terima kasih banyak-banyak yer pada semua yg dah follow ambe selama ni..walaupun tak de apa pun lam belog ni..korang semua ttp ambe hargai..kalu ade yg ambe tak buleh nak follow balik tu, mintak maaf byk2 yer..mungkin ada kesilapan teknikal yg tak membolehkan ambe follow korang balik (bajet cam ramai jer follower ko kan..wekkk) Selagi ambe buleh menaip lagi, inshaAllah akn ambe cuba tak delete belog ni.hehehe.

Alhamdulillah..akan cuba perbaiki apa yang kurang..inshaAllah..aminnn..:)
Apa yang penting???
Kualiti ok !! bukan kuantiti..heeeee


 photo ---.png

“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

No comments:

Post a Comment