Saturday, September 06, 2014

heart

Assalamualaikum semua :)

Kadang-kadang, matahari yang kita sangka akan terus menyinari kita, memberi tenaga pada kita tak seindah yang kita sangka.

Buktinya, kena penyakit kulit ko mak cik minah oit..berjemur lama ngat bawah matahari ni haa..rosak kulit mak cik yer..bahaya tu mak cik..leh jadi kanser tuu..

Hehehe..motif?

Tak de motif apapun..cuma nak cakap, saya dulu pernah lalui zaman yang mana kita rasa dunia ni kita yang punya. Masa tu tak nampak apa dah..ada boyfren lah, ada geng kawan-kawan, tak payah nak fikir apa-apalah sbb masa tu komitmen pun tak de lagi..yang ada cuma belajar n belajar n belajar.
Manusia yang you olls kenal masa tu akan datang dan pergi dalam hidup you..at the end, Cuma tinggal mereka-mereka ini yang akan setia dgn you hingga ke akhir hayat you.

Sape?

You punya FAMILY

So, please. Be nice to them.

Keluarga ini adalah nyawa saya Lillahita’ala..sampaikan kalau ada sape-sape yang sentuh, confirm akan berhadapan dgn saya dulu.

walaumacamana pun dugaan yang melanda dalam family korang, please stick together.






 photo ---.png

“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

6 comments:

  1. sakan bergambar.. sedondon...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #8. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/09/senarai-url-blog-8.html

    ReplyDelete
  2. Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Nak URL Blog #8 Mia Liana ... Jangan lupa singgah jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  3. cantik baju :)

    Singgah blogwalking dari blog kak Mia :)

    Happy weekend!

    Jemput singgah
    http://www.azhafizah.com/

    ReplyDelete