Saturday, September 20, 2014

first time "segmen : blog review"


Assalamualaikum semua...


untuk pertama kalinya, akak akan buat satu contest. tapi bukan macam contest sangat pun.
ianya lebih kepada blog review 

tapi, kalau ada blog yang menarik mata hati akak ni, insyaAllah, akan ada pemenang bertuah yang dapat hadiah misteri serta special dari akak :)

segmen ni mudah jer.

follow blog akak ni

dah follow dah?

lepas tu, buat satu entry tentang segmen blog review ni 

(tak payah nak buat entry panjang-panjang pun..ikut suka hati korang lah..just letak gambar kat atas tu dengan link segmen ni pun dah cukup cantikk dah...hehehe)...

kemudian, copy paste entry tu di ruangan comment kat bawah ni

blogger yang bertuah akan di belog review kan oleh akak lah..hehe

tapi, jangan risau..sape-sape yang join semuanya akan akak letak link blog korang kat sidebar blog akak ni.ok?

tarikh tutupnya nanti akak akan bagitahu kemudian yer.

done !..terima kasih sebab sudi join <3


 photo ---.png

“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

30 comments:

  1. Join :)
    http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/09/first-time-segmen-blog-review.html

    ReplyDelete
  2. ana join ya
    http://adna2029.blogspot.com/2014/09/first-time-segmen-blog-review.html

    ReplyDelete
  3. http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/2014/09/first-time-segmen-blog-review.html

    saya join kak slm perkenalan

    ReplyDelete
  4. http://jom-santai-aje.blogspot.com/2014/09/first-time-segmen-blog-review.html

    ReplyDelete
  5. suda join~ :D

    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/09/segmen-blog-review.html

    ReplyDelete
  6. ira join :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/09/segmen-blog-review.html

    ReplyDelete
  7. http://umikasum.blogspot.com/2014/09/segmen-blog-review.html

    ReplyDelete
  8. yaya join http://sweetsouryaya.blogspot.com/2014/09/first-time-segmen-blog-review.html

    jom join first segmen yaya pula :)

    ReplyDelete
  9. budak join :)
    salam perkenalan.

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/09/first-time-segmen-blog-review.html

    ReplyDelete
  10. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2014/09/first-time-segmen-blog-review.html

    ReplyDelete
  11. http://izza-sakura.blogspot.com/2014/09/segmen-blog-review.html,join jg,hai akk klu boleh letak cursor blog ya,sy tknmpk

    ReplyDelete
  12. join juga

    http://annislovelyanis.blogspot.com/2014/09/first-time-segmen-blog-review.html

    ReplyDelete
  13. http://officalmissyana.blogspot.com/2014/09/first-time-segmen-blog-review.html

    Saya join

    ReplyDelete
  14. Assalam..dah join.. salam perkenalan..:)
    http://cahayakukasih.blogspot.com/2014/09/first-time-segmen-blog-review.html

    ReplyDelete
  15. As Salam. Hai. Cie join jugak.

    http://www.syafiyahluv.com/2014/09/first-time-segment-blog-review.html

    ReplyDelete
  16. ayu join ye
    done follow akk
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/first-time-segmen-blog-review.html

    ReplyDelete
  17. Senandunghatiku join juga..done follow U..

    http://senandunghatiku.blogspot.com/2014/09/blog-review-menarik-nijomjom.html

    ReplyDelete
  18. http://jmbelog.blogspot.com/2014/09/httpnurbaiyahsyaeranblogspotcom201409fi.html

    ReplyDelete
  19. http://nurainahanis.blogspot.com/2014/09/first-time-segmen-blog-review.html

    ReplyDelete
  20. Cik Mimie join :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/09/first-time-segmen-blog-review.html

    ReplyDelete
  21. Ejoy join yer. :)

    http://ceritaejoy.blogspot.com/2014/09/first-time-segmen-blog-review.html

    ReplyDelete
  22. Ade Join....

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/first-time-segmen-blog-review.html

    ReplyDelete
  23. http://www.syahidahfadilah.com/2014/09/first-time-segmen-blog-review.html

    ReplyDelete
  24. Saya join...;-)

    http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/09/first-time-segmen-blog-review.html?m=1

    ReplyDelete
  25. http://www.sihatitunikmat.com/2014/09/first-time-segmen-blog-review.html

    ReplyDelete
  26. http://mimbarkata.blogspot.com/2014/09/first-time-segmen-blog-review.html

    ReplyDelete
  27. aaaa... ada tarikh tutup tak? sempat lagi ke ni?

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum. Saya join, ye :)

    http://fiqadira.blogspot.com/2014/10/first-time-segmen-blog-review.html

    ReplyDelete