Tuesday, January 07, 2014

7 Jan 2014 @ 5 Rabiulawwal 1435 H


Assalamualaikum...

first entry untuk tahun 2014 ni

dah lama tak meng'update' kan blog ni
makin 'berumur' ni, makin slow la pulak blog ni berjalan
hehe..
xpe-xpe 
bagi peluang kat blogger baru pulak yer

tak terlambat lagi rasanya utk saya wish SELAMAT TAHUN BARU 2014
dan juga 
SELAMAT TAHUN BARU 1435 H

inshaAllah
tahun ni akan jadi lebih baik dari tahun sebelum ni

and
wish me the best ya !


"the happiness is mine"


 



“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

No comments:

Post a Comment