Tuesday, January 07, 2014

Segment Bloglist MyCherita #1 2014


SEGMEN BLOGLIST MyCherita #1 2014
Buat pertama kali nya Mycherita melancarkan Segment Bloglist MyCherita #1 2014.Untuk segmen ini seramai 10 orang blogger akan di pilih menghiasi bloglist MyCherita dalam masa 3 bulan (Januari-Febuari-Mac 2014).

Oleh yang demikian berikut adalah syarat-syarat penyertaan :

1. Follow blog MyCherita ( wajib )

2. Add G+ MyCherita ( wajib )

3. Like Facebook Fanpage MyCherita ( Wajib )

4. Buat satu post entri dan beri tajuk segmen "SEGMEN BLOGLIST MyCherita #1 2014 ".

5 . Follow Twitter MyCherita ( jika ada )



Mudah kan..???

Mari sama-sama join segmen ini agar traffic backlink kita akan berterusan mengalir bagi memantapkan kan lagi saham blog kita semua.. ;-)


Sila klik banner diatas untuk menyertai

Segmen bermula 06 Januari 2014 Sehingga 15 Januari 2014

Diharap segmen ini mendapat sambutan dari rakan-rakan semua.

Terima kasih.


“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

7 Jan 2014 @ 5 Rabiulawwal 1435 H


Assalamualaikum...

first entry untuk tahun 2014 ni

dah lama tak meng'update' kan blog ni
makin 'berumur' ni, makin slow la pulak blog ni berjalan
hehe..
xpe-xpe 
bagi peluang kat blogger baru pulak yer

tak terlambat lagi rasanya utk saya wish SELAMAT TAHUN BARU 2014
dan juga 
SELAMAT TAHUN BARU 1435 H

inshaAllah
tahun ni akan jadi lebih baik dari tahun sebelum ni

and
wish me the best ya !


"the happiness is mine"


 



“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)