Sunday, November 17, 2013

Segmen Blogwalking November Disember By Kinah

Assalamualaikum..

free ?
join lah segmen-segmen macam gini yer
<3

klik kat banner bawah yer


 photo ---.png

“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

Saturday, November 16, 2013

PRETTY AWESOME GIVEAWAY BY KHAIRINA

Assalamualaikum..

again..kita join GIVEAWAY ok !
just click kat banner bawah ni yer.
muahh


 photo ---.png

“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

Wednesday, November 13, 2013

GA NOVEMBER by DEDEQ

Assalamualaikum..

apa khabar semua...
dah lama x join GA kan..
so, apakata kali ni meh kita pakat2 join GA dari seorg blogger kita ni.

nak tahu dgn lebih lanjut ?
kat bawah ni ada cara-caranya

good luck semua !

--------------------------------------------------------------------------------------------
*
Assalamualaikum

Dengan lafaz bismillah hirrahman nirrahim .. malam ni dedeq lancarkan satu GA NOVEMBER by DEDEQ ..

Tarikh mula 13 november 2013 - 30 november 2013 (12am)


Hadiah
Top Referral - Jubah Dress x 1 dan Peplum labuh x 1

43 SENARAI HADIAH yang akan diberikan kepada yang BERTUAH 
*
--------------------------------------------------------------------------------------------

T - tenang dalam semua perkara
I - indahnya hidup ini 
G - glamour bukan semata-mata
A - anugerah terindah dari Allah adalah hati
B - bebas untuk memilih mana yg baik dan mana yg buruk
E - ego itu penting untuk hidup
L - lembut hati kerana iman
A - angan-angan mat jenin mampu menjadi nyata
S - senyum itu adalah sedekah
 photo ---.png

“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)