Thursday, August 15, 2013

Anugerah Terindah


Assalamualaikum       
  
Masih tak terlambat lagikan untuk saya wish SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI maaf zahir dan batin kepada semua.
Raya tahun ni tak sama macam tahun-tahun sebelum ni..
Tapi apa-apapun, Alhamdulillah sbb masih di beri kesempatan untuk meraikan nya lagi..
Sedih sbb terpaksa meninggalkan bulan ramadhan yang cukup bermakna buat saya..
Yelah, mana tahu tak sempat lagi nak menikmatinya pada tahun-tahun yg akan datang..
Bytheway, raya tahun ni kami satu family sedondon sangat.
Lepas solat raya, semua sibuk duk bergambar..jarang-jarang sekali dapat berkumpul semua kan..ni pun ada yang tak cukup korum ni..hahaha..abg sulong x dok sbb beraya sebelah sana dulu tahun ni.
And this is my family !!























p/s : trying to forgive someone even though it is hard to do that.. 

 photo ---.png

“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

2 comments:

  1. selamat hari raya aidilfitri...wah!!!!taun neh ramai yang pakai baju biru turqoise yek!!!!heheheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya jugak:)
      hehehe..ye ke?korang pakai color tu jgk ke????

      Delete