Thursday, August 15, 2013

Majlis Kawen 2

Assalamualaikum..

Finally..this little girl got married..
Yeayyyy !!!!
Tumpang bahagia..hehehe..
Apaapapun, tahniah untuk kojue dan suami..very the ‘comel’ couple lah..hehehe
Doa dan harapan kak bae moga hubungan korang, cinta korang akan berkekalan hingga ke akhir hayat..dan yang penting cepat-cepat dapat baby..sbb nanti mesti baby korang comel mcm korang jgk..hehehe..
inshaAllah..amin..



happy sgt sbb dapat jumpa kak wani kat majlis jue ni !!

tak lupa juga untuk kak elah dan suami (geng masa form 6 SIC)..
maaf sbb sempat singgah kejap jer hari tu..huhu..tak sempat nak borak panjang-panjang..
apaapapun, tahniah tuk kak elah dan suami..ore doakan moga kak elah dgn suami bahagia hingga ke akhir hayat dan dapat anak ramai-ramai..hehehe..


dan untuk sahabat-sahabat yang lain, maaf sangat-sangat sebab tak sempat nak datang majlis korang..huhuhu..tahniah…moga kalian jugak akan kekal bahagia hingga ke Jannah..
inshaAllah..amin..
tak lupa jgk kepada yang menjadi tunangan org tu..hehehe..moga semuanya berjalan lancar nanti yer.
dan kepada yang tak menjemput tu, tahniah yer..tetap jgk nk wish..hehehe

p/s : bahagia bila tengok orang-orang yang kita sayang bahagia….
 photo ---.png

“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

Anugerah Terindah


Assalamualaikum       
  
Masih tak terlambat lagikan untuk saya wish SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI maaf zahir dan batin kepada semua.
Raya tahun ni tak sama macam tahun-tahun sebelum ni..
Tapi apa-apapun, Alhamdulillah sbb masih di beri kesempatan untuk meraikan nya lagi..
Sedih sbb terpaksa meninggalkan bulan ramadhan yang cukup bermakna buat saya..
Yelah, mana tahu tak sempat lagi nak menikmatinya pada tahun-tahun yg akan datang..
Bytheway, raya tahun ni kami satu family sedondon sangat.
Lepas solat raya, semua sibuk duk bergambar..jarang-jarang sekali dapat berkumpul semua kan..ni pun ada yang tak cukup korum ni..hahaha..abg sulong x dok sbb beraya sebelah sana dulu tahun ni.
And this is my family !!























p/s : trying to forgive someone even though it is hard to do that.. 

 photo ---.png

“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)