Sunday, June 16, 2013

Majlis Kawen

Assalamualaikum...

tajuk tu macam gempak jer kan..hikhikhik...mcm akak ni pulak yg kawen nyer...

jgn salah faham yer...bukan akak yg kawen..tapi kawan-kawan akak yg kawen..al maklumlah..musim cuti sekolah kan hari tu...apa lagi..berduyun-duyun kad kawen sampai + kad FB (tak delah banyak sampai mcm tu sekali sebenarnya..huahuahua)

tapi yg sedihnya...most of them, saya tak dapat nak attend disebabkan hal-hal yg tak dapat nak dielakkan...
jadi, dikesempatan ini saya nak mintak maaf banyak-banyak......banyak sgt....sgt2 lah banyak......sbb tak dapat nak hadir masa kenduri korang semua...
(org cakap kalau kita tak datang masa kenduri org, org tu pun tak kan datang masa kenduri kita nanti......iyer????????)

apa-apapun...saya akan sentiasa mendoakan kebahagian kalian semua...semoga bahagia hingga ke syurga, cepat-cepat dapat baby & cepat-cepat dapat baby lagi....heeehheehhehe..

Tahniah azie comel....basirah....na.....sape lagi erk?.....huhu..lupa dah ni...tulah..lain kali kalau org jemput, mesti pergi..ni tak..ishh2..
sorry tau pada yg tak sebut..lupa..makin tua kan..mcm nilah..
tak lupa jugak tuk kawan-kawan yg dah berumahtangga tu...moga bahagia di dunia & akhirat deh..(walaupun ada yg tak menjemput......sobsobob)

tahniah jugak untuk roomate2 saya..sue & fatin...tak sangka korang yg kawen dulu..hehehe..

dan last sekali tuk geng bff saya masa sekolah menengah dulu..tahniah tuk aslim murni & suami...akhirnya..semua dah kawen..ana, eita, fetty...sekarang aslim lak..dan saya?????

hehehe...no komen..

serius giler masa ni..hehehehe
nampak sgt tak pandai ber'pose'

cantik sgt kan bff saya ni...serius..cantik sgt...sama cantik sama padan...
tahniah korang !


 photo ---.png


“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)