Friday, April 05, 2013

Aktiviti hujung minggu


Assalamualaikum….

Last week kita pergi gambang tau..hahaha…bajet hebat la ni yer..hahaha
Tapi bukan pergi bercuti pun…
Pergi berkursus jer…tapi boleh la jugak relax-relax kan fikiran jap..
Kursus apa?
Ada la…..he3..
Yang penting dapat banyak ilmu dan kenal ramai kenalan lagi sbb ada peserta yg datang dari Pahang dgn Terengganu.

Some pic yg sempat snap..he3..
Wif bakal pengurus taska:)


 Sempat ambik gambar dgn burung kakak tua ni walaupun penakut..hahaha

Sebahagian dari peserta dari Terengganu dan Pahang

Yg penting sekali, sempat jugak ketemu sama lecturer masa degree kat dungun dulu..masih cam lagi dia kat anak didik dia ni..terharu sgt2..She’s the best !


p/s: seronok join kursus-kursus macam ni..:) 

 photo ---.png



“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

No comments:

Post a Comment