Sunday, April 28, 2013

Segmen: Ayuinsyirah mencari rakan blogger

Assalamualaikum...

meh la pakat-pakat join segmen ni deh...

nak tahu dgn lebih lanjut, klik banner bawah ni:


sekian..

jumpa lagi !!

 photo ---.png

“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

life is life

Assalamualaikum...


 photo ---.png

“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

Saturday, April 27, 2013

Segmen I LOVE U MOM. =)

Assalamualaikum...

Tiba-tiba akak terasa rajin nak join segmen adik-adik ni..
heeee..
apa-apapun, jom lah join sama..
yg ni best sikit
boleh buat ucapan tuk our mom sekali..

nak join klik banner bawah ni ok


dan yg ini adalah ucapan akak tuk ma akak:

akak mintak maaf kalau selama akak hidup 26 tahun lebih ni, akak ada buat ma terasa hati, marah dengan perangai-perangai akak..dan terima kasih sangat-sangat sebab sentiasa ada dengan akak masa akak susah mahupun senang...halalkan makan minum akak selama ni deh...sayang ma dulu, kini dan selamanya...


tiba-tiba rasa sedih lak..huhu..

sekian...

 photo ---.png

“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

Segmen Sekejap by Amirah Azman

Assalamualaikum..

dalam kesibukan ni sempat lagi nak join..
hehehe..
sekali sekala..tak pe kan..
so, sape-sape yg nak join, silalah rajin kan diri anda klik kat banner bawah ni yer..



 photo ---.png

“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

Friday, April 12, 2013

Giveaway by DI # 2

Assalamualaikum...

semua..kita join lagi giveaway contest k..
hehehe...

STICKY POST sehingga 30/4/2013! Lihat bawah untuk entry baru :)

Untuk kali kedua saya jalankan Mega GA saya. heee, jum joinnnn!


Syarat

1) Warganegara Malaysia.
2) Follow blog, follow twitter, like fanpage, follow friends, klik iklan dan like gambar sponsor yang akan letak di bawah ni k :)
3) Copy banner dan backlinkkan ke entry ini.
4) Tulis tajuk "Giveaway by DI #2"
5) Tinggalkan link entry di entry ini sahaja.

Follow Blog

Shakirah Rosli | Aina Mansor | Sisters Shawl | Lieyana Ahmad | Chinta Shafiqah | Faka Beez | FiQa Nsz | Ain Al-Khawlani | Adilah Hamdan | Budak Vanilla | Ismah

Follow Twitter





Like Fanpage dan Follow Friend



Klik iklan *tunggu sehingga habis loading. Jujur tau :)

I | II | III | IV | V

Like Gambar

FiQa Nsz

Dah? Okay good! hehe.

Hadiah dan pembahagian hadiah? SINI. *34 pemenang dicari!
Senarai Peserta? SINI. *updated 8/4/2013
Tarikh tutup? 30/4/2013 Goodluck k :)

 photo ---.png

“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

Thursday, April 11, 2013

testing !


Assalamualaikum..

testing..testing..testing..

hehe..hehe..hehe..
 photo ---.png

“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

Friday, April 05, 2013

1st Giveaway By Emas Putih


Assalamualaikum..

Join contest lagi ?????
Baca jer ok…kalau berminat moh la kiter join sekali..hehehe


As-Salam
Hari ni uzu nak lancar 1st Giveaway kat blog uzu. Dijemput join dan support Giveaway uzu ye.
Mana tau rezeki korang kan. Mudah-IIan :)
 1st Giveaway akan berlangsung pada 04 April - 17 April 2013/11:59pm

SYARAT-SYARAT
1. Buat entry yang bertajuk 1st Giveaway By Emas Putih
2. Follow sponser, Like fanpage, Klik iklan, Klik G+ dibawah (wajib akan diperiksa)
 3. PALING WAJIB Copy coding entry kat bawah dan Paste ke Html post

Coding Entry


[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]
copy coding entry ini di credit kan ke Mia Liana

Follow blog Sponser
Banyak sangat nak follow? Anggap je korang sedang berblogwalking and sambil menang hadiah.
Tak rugi ape pun kan . Dont worry diorang akan follow korang balik.
Like Fanpage Sponser


Klik Iklan Sponser
(Tunggu sampai habis loading) <-- data-blogger-escaped-data-blogger-escaped-jujur="" data-blogger-escaped-data-blogger-escaped-nbsp="">

Follow G+ Sponser



HADIAH-HADIAH

Top Referral
1st  Cash RM 30 
2nd Topup RM10

Hadiah Random
Domain (com/net/my) x 3
Banner 300x90/sebulan berharga RM100 di Ping.jer x 1
Bisness Card x 1
Bedak Arab x 2
T-Shirt Terengganu x 2
Beg x 2
Shawl x 3
Tudung Bawal x 3
Maskara Fiber berharga RM45 x 1
1x BB Cream Skin79 5g x 1
Necklace Vintage x 3
10 broochs x 2
Topup RM5 x 15
Topup 3 x 1
Buku "Aku Terima Nikahnya" x 1
Buku Diary of a Wimpy Kid : The Third Wheel by Jeff Kinney berharga RM48.50 x 1
Buku Ilmiah x 1
Bookmarks Eksekutif x 5
Frame x 1

Klik untuk melihat -->GAMBARAN HADIAH

Terima kasih kepada sponser-sponser yang sudi menaja 1st Giveaway by Emas Putih ini.
style="text-align: center;">
 photo ---.png

“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

S.A.H.A.B.A.T

Assalamualaikum..

Salah satu harta yang paling bernilai kat dunia ni adalah SAHABAT..tak kan lengkap hidup kita kalau kita tak ada sahabat…sikit ke, ramai ke..yang penting, kita ada sahabat..
Betul tak?
Dan saya;
Rasa bersyukur sangat-sangat sbb di anugerahkan kawan-kawan yg cukup terbaik..terima kasih Allah..
Dan untuk SAHABAT-SAHABAT terbaik saya;
Terima kasih banyak-banyak kerana sentiasa ada dengan saya bila saya susah, bila saya senang…Terima kasih sgt2 kerana sentiasa mendoakan kebahagian saya dunia dan akhirat..
Tak terucap dgn kata-kata betapa saya menyayangi kamu semua..
May Allah bless you always..
in shaa Allah..aminn..









 photo ---.png

“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

Aktiviti hujung minggu


Assalamualaikum….

Last week kita pergi gambang tau..hahaha…bajet hebat la ni yer..hahaha
Tapi bukan pergi bercuti pun…
Pergi berkursus jer…tapi boleh la jugak relax-relax kan fikiran jap..
Kursus apa?
Ada la…..he3..
Yang penting dapat banyak ilmu dan kenal ramai kenalan lagi sbb ada peserta yg datang dari Pahang dgn Terengganu.

Some pic yg sempat snap..he3..
Wif bakal pengurus taska:)


 Sempat ambik gambar dgn burung kakak tua ni walaupun penakut..hahaha

Sebahagian dari peserta dari Terengganu dan Pahang

Yg penting sekali, sempat jugak ketemu sama lecturer masa degree kat dungun dulu..masih cam lagi dia kat anak didik dia ni..terharu sgt2..She’s the best !


p/s: seronok join kursus-kursus macam ni..:) 

 photo ---.png



“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

My 100th follower


Assalamualaikum...


jeng ! jeng ! jeng !
haa…cuba teka siapa follower saya yg ke 100 ni?
Comel sangat-sangat….blog beliau pun apa kurangnya…hehe
Oleh kerana dia adalah follower saya yg ke 100, saya buat entry khas ni untuk beliau.
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Terima kasih sgt-sgt kepada nisa  
Sbb sudi menjadi follower akak dan adik bertuah sbb jadi yg ke 100..hehe..
Susah sgt kot nak dapatkan follower sampai 100 ni..padahal org lain relax jer follower sampai beribu-ribu lemon..hahaha..
Blog akak yg dah bertahun ni tak bergerak-gerak pun jumlah followernya.hukhuk..sob..sob..sob..
(tak sedih pun..saje buat2 sedih..hahahaha)
So, terima kasih sekali lagi akak ucapkan kepada adik….TAHNIAH !
Moga adik terus maju dan Berjaya ok !!

p/s: tak lupa jugak pada rakan2 bloggers yg lain sbb sudi follow blog akak ni yer..!!



 photo ---.png
“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)