Saturday, March 16, 2013

Segmen: Tambah follower dengan pantas!!* tanpa blogwalking*

Assalamualaikum..


Walaupun tak ada masa nak update blog, tapi still jgk nak join contest2 ni..he3
Mula-mula tak berapa nak faham sgt syarat2 ni..maklum lah..mak cik ni makin tua..huhuhu
Tapi apa-apa pun rasanya dah betul dah kot..ikut semua dah syarat2 die ni..he3
Jadi, kalau korang nak join, klik banner atas tu ok..
Selamat ber join lah yer semua..

(00000)




“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

6 comments:

  1. thanks join ! goodluck ! =D done follow back ~ thanks follow me .. selalu lah singgah blog kami coz , expired day maybe bila peserta melebihi 100 ke atas .. harap makum ~ =D

    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

    ReplyDelete
  2. dr segmen yg sama =)
    follow #82

    ReplyDelete
  3. http://youraremine.blogspot.com/2013/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. singgah sni kjap smbil follow .:) dri segmen sma
    http://sukasukianiss.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

    ReplyDelete