Tuesday, March 05, 2013

SEGMEN : MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH


Assalamualaikum..


Jumlah follower setakat hari ni yer???....erm….57 jer..he3

Jom join segmen lagi..hehehhe…
Dah tua-tua pun still nak join yer..ha2
Apa2pun..tuk maklumat lanjut, boleh lah klik kat banner atas tuh..
Senang jer pun..he3
sekian...("o")


“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

46 comments:

  1. jom join
    http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/03/segmen-2-jam-yaya.html

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum/salam sejahtera.. mekasih ya join segmen ni.. ;)
    ni senarai peserta yang lain..kalau sudi jenguk-jenguk la dorang ye.. ^_^

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-segmen-mari-tambah.html

    follower : #57 :)
    *cantiknya blog akk ni..purple colour.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mimie:)

      mmg hantu purple ni.he3

      Delete
  3. dari segmen sama ^^ http://www.nazlyizan.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    Jom join GA gempak yana

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekaceh n in sha Allah dah join dah:)

      Delete
  4. hai...mama dtg jenguk blog....done follow too

    http://hotmummyy.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TERIMA kasih mama:)

      kita follow balik:))))

      Delete
  5. hai ..
    dari segmen yg sama ..
    done follow u ..
    follow me bck

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama :) done follow here :) #61
    http://ohthrillers.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  7. singgah dr segmen yang same...slm kenal..huhuhuhh!!!!

    ReplyDelete
  8. Hye awak..^_^ dari segmen yang sama..dah follow awak dh..follow sya balik k..~
    http://jesse-rose.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum . dari segmen sama . done follow . jemput datang blog saya ya =)

    ReplyDelete
  10. hai dari segmen yg sama jugak
    jom follow sini ye
    http://sitihaleedaahmad.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html :D

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. salam kenal jgk tirana aduka:)
      nice name:)

      Delete
  12. Salam perkenalan awak..done follow awak

    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan jugak dik Ainim..

      dah follow dah:)

      Delete
  13. Assalamualaikum.. saya datang untuk menjalinkan persahabatan.. ^_^. jika sudi datanglah ke rumah saya..

    http://www.lokmanramli.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam en.lokman:)

      welcome to my home too:)

      Delete
  14. salam..
    done follow kamu..
    meh follow saya plak..

    http://fareastfaiz.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam..

      mekaceh

      dah follow dah yg awak:)

      Delete
  15. hai ! datang dari segment yang sama :)
    http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  16. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  17. salam... ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam..
      mekaceh ayu..
      dah follow dah:)

      Delete
  18. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sbb follow:)
      dah follow dah:)

      Delete
  19. Salam. fly from segmen yg same.
    done follow sini. Follow me back, mungkin.

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    terima kasih daun keladi.

    ReplyDelete
  20. dari segmen yang sama =)

    done follow =)

    http://faraapis2011.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    *MINTAK TOLONG LIKE PAGES DI BAWAH *

    Terima kasih ya :*

    https://www.facebook.com/pages/Butik-Amore/224920164265690?ref=ts&fref=ts

    ReplyDelete
  21. Salam kenal..done follow sini.
    http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html
    jom join segmen ni pulak...pelbagai adiah menarik yg ditawarkan..
    http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  22. singgah sini dari segmen yang sama :D

    http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  23. salam kenal :)

    jom bersegmen sama2

    jemput ke blog saya yer..

    http://sfaezah.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  24. saya singgah dari segment yang sama..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  25. salam..dtg dr segmen yg sama..
    http://www.mamakaybee.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum,datang dari segmen yang sama :)
    Jom ke blog saya pula.

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/03/segmenmari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    Jemput join segmen dari saya ye :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete