Sunday, March 24, 2013

blog review !!

Assalamualaikum.

Akhirnya…hahaha
Aku menang jugak contest dalam blog ni..
Tak caya????
Cuba try klik kat sini ni haaaa sitihaleedaahmad
Aku???
Mestilah….Sukerrrr sgt sgt sgt sgt la..
Walaupun sekadar di tempat ke-3, tapi ok la..he3..
Yelah..dah bertahun-tahun dah join contest dalam blog ni..tapi satu pun tak pernah dapat..
Hahaha..sedih kan.
Dan yang bestnya jgk sbb ada jugak adik-adik blogger kita yang buat bloglist review blog akak yang tak de pape ni..
Apa-apapun terima kasih banyak-banyak yer sbb sudi jenguk-jenguk “rumah” akak yg tak seberapa ni…he3..credit untuk tinyinwonderland dan nabieliela
Oh yer, utk pengetahuan semua, sebenar-benarnya blog ni dah lama dah ni..sejak tahun 2009 lagi..tapi ada masalah sikit masa tu..so, delete dan buat yg lain pada tahun 2010..masa tu kawan-kawan yg ada blog tak ramai sgt..sbb tu follower tuk 3 tahun sebelum ni tak berubah-rubah pun bilangan nya..hahaha…takat tu jer..lepas tu pulak, tak berapa nak aktif sgt kan..jadi org pun tak kenal blog kita ni sgt..huhu
Tapi Alhamdulillah lah sbb sejak akhir-akhir ni, follower akak dah makin bertambah..dah tak mcm dulu dah..nampak lah meriah sikit blog ni..he3…kan?
Tapi tulah, zaman sekarang ni ramai sungguh adik-adik kita yang ada blog ni..darjah 6 pun dah pandai dah buat blog ni..tak mcm zaman akak dulu..
So, jgn salah gunakan kemudahan yg ada ni k.

p/s:  terima kasih sangat-sangat pada semua yang dah follow blog akak ni..u r the best !!!


 photo ---.png

“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

2 comments:

  1. Tahniah! Seronok dapat peluang review oleh blogger lain, boleh juga tumpang populariti mereka! Hehehe. :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..kejap jer traffic naik..he3

      Delete