Sunday, March 24, 2013

Segmen : Mencari Bloglist April

Assalamualaikum..

Tak nak lah panjangkan cerita..
Rasanya semua dah tahu kan mcmana..hehehe
klik jer ok  .. ..  .. ..  



 photo ---.png

“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

Segmen 5 Hari : Follow & Menang by Syazlia & Ruqaiyah

Assalamualaikum..

Fuhh..
Banyak kena like ni.he3
Apa-apapun ada yg berminat nak join jgk???
Sila lah klik kat banner ni ok !!


Done!

 photo ---.png

“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

blog review !!

Assalamualaikum.

Akhirnya…hahaha
Aku menang jugak contest dalam blog ni..
Tak caya????
Cuba try klik kat sini ni haaaa sitihaleedaahmad
Aku???
Mestilah….Sukerrrr sgt sgt sgt sgt la..
Walaupun sekadar di tempat ke-3, tapi ok la..he3..
Yelah..dah bertahun-tahun dah join contest dalam blog ni..tapi satu pun tak pernah dapat..
Hahaha..sedih kan.
Dan yang bestnya jgk sbb ada jugak adik-adik blogger kita yang buat bloglist review blog akak yang tak de pape ni..
Apa-apapun terima kasih banyak-banyak yer sbb sudi jenguk-jenguk “rumah” akak yg tak seberapa ni…he3..credit untuk tinyinwonderland dan nabieliela
Oh yer, utk pengetahuan semua, sebenar-benarnya blog ni dah lama dah ni..sejak tahun 2009 lagi..tapi ada masalah sikit masa tu..so, delete dan buat yg lain pada tahun 2010..masa tu kawan-kawan yg ada blog tak ramai sgt..sbb tu follower tuk 3 tahun sebelum ni tak berubah-rubah pun bilangan nya..hahaha…takat tu jer..lepas tu pulak, tak berapa nak aktif sgt kan..jadi org pun tak kenal blog kita ni sgt..huhu
Tapi Alhamdulillah lah sbb sejak akhir-akhir ni, follower akak dah makin bertambah..dah tak mcm dulu dah..nampak lah meriah sikit blog ni..he3…kan?
Tapi tulah, zaman sekarang ni ramai sungguh adik-adik kita yang ada blog ni..darjah 6 pun dah pandai dah buat blog ni..tak mcm zaman akak dulu..
So, jgn salah gunakan kemudahan yg ada ni k.

p/s:  terima kasih sangat-sangat pada semua yang dah follow blog akak ni..u r the best !!!


 photo ---.png

“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

Saturday, March 16, 2013

SEGMEN MIMIK MUKA MELAMPAU


Assalamualaikum...

Jom join contest lagi..bila lagi kan..
Time free mcm ni la boleh buat benda2 ni semua..tul tak..huhu
Yg ni kak cik tak pasti lah samada org panggil mimik muka ke apa..
Hahaha
Tak pandai ok bab2 bergambar ni..sbb kak cik ni bkn nya fotogenik sgt2..
Hahaha..malu...
Tuan pun tak cantik kan..hahaha..sedar diri ok.
Ok, fine
Papehal..nak tahu dgn lebih lanjut lagi, klik banner yg kat atas tu k..


Sekian………………………………………….


“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

Segmen: Tambah follower dengan pantas!!* tanpa blogwalking*

Assalamualaikum..


Walaupun tak ada masa nak update blog, tapi still jgk nak join contest2 ni..he3
Mula-mula tak berapa nak faham sgt syarat2 ni..maklum lah..mak cik ni makin tua..huhuhu
Tapi apa-apa pun rasanya dah betul dah kot..ikut semua dah syarat2 die ni..he3
Jadi, kalau korang nak join, klik banner atas tu ok..
Selamat ber join lah yer semua..

(00000)




“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

Tuesday, March 05, 2013

SEGMEN : MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH


Assalamualaikum..


Jumlah follower setakat hari ni yer???....erm….57 jer..he3

Jom join segmen lagi..hehehhe…
Dah tua-tua pun still nak join yer..ha2
Apa2pun..tuk maklumat lanjut, boleh lah klik kat banner atas tuh..
Senang jer pun..he3
sekian...("o")


“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

Buat mu : SAHABAT



Assalamualaikum..

Salah satu harta yang paling bernilai kat dunia ni adalah SAHABAT..tak kan lengkap hidup kita kalau kita tak ada sahabat…sikit ke, ramai ke..yang penting, kita ada sahabat..
Betul tak?


Deep from my heart : thanks a lot and a lot and a lot for everything…I love u all so much !!!


“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)