Thursday, September 20, 2012

Entry khas tuk budak comel ni:)



Assalamualaikum..

Nama di beri YUSJULIANA..tapi masa kat arau, kitaorg lebih suka panggil dia kojue..he3..comel sgt..(kak wani punya gelaran..semua org die letak ‘ko’ kat depan..jadilah koe,kojue,konis,kosha,koz…kak wani pulak kitaorg panggil kak sening..he3..jgn marah yer kak wani..peace)
Dulu duk arau pernah satu bilik dgn budak comel ni.tapi masa tu dah last sem dah.he3..lepah tu masa kat dungun, kojue sambung dulu, aku lambat skit sbb tunggu tawaran lain..so, kira aku ni junior kojue lah.he3..walaupun tak satu rumah dgn die,tapi still jgk lepak2 sbb kadang2 kitaorg ada satu kelas.
Kojue ni kan, dah la cantik manis orgnya, tapi pandai masak ok!..cakap lah korang nak makan apa, mesti dia boleh buat punya lah.he3..nampak jer die kecil molek mcm tu, tapi hati2 k..ganaz jgk tu..ha3..(jgn marah yer jue..hik3)..
So sweet..he3..kojue, lepah ni kita gi lepak2 lagi deh.he3 (walaupun tak tahu bile..huk3)..rindu kamu sgt2…rindu kamu bila kamu membebel mcm mak2..he3..tapi still jgk comel bila wak muka mcm tu.he3..
Thank you a lot coz being my fren sejak dari arau sampai lah ke dungun..love u so much!

p/s: eh budah kecik, bila lagi nak kawen nyer?? Sikecik-sikecik yg lain semua dah kawen.tinggal kamu seorg jer lagi..he3.







comel kan budak kecik ni?he3


“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

No comments:

Post a Comment