Wednesday, June 13, 2012

Apa itu kawan?



Assalamualaikum..

Kawan sejati bagi aku tak kan tinggalkan kawan-kawan die tika susah
(kalu time senang tu tak yah cakap la kan..huhu)
Walau susah mcmana sekalipun kawan-kawan die, die mesti akan stay
Bukan nya mengata, mengkritik
Tapi bagi sokongan, kata-kata semangat
Itu yang sepatutnya berlaku
Betul tak?
Aku cakap mcm ni sbb aku tahu aku mmg tak ramai kawan
Kalau ramai pun kenal sekejap jer
Lepas tu terus senyap
Kalau terserempak kat mana-mana, confirm akan buat-buat tak kenal…hakhakhak
(tak delah semua mcm tu ok..ngeeek)
Tapi…aku bertuah sgt-sgt sbb aku masih ada kawan yg stay dgn aku bila aku susah mahupun senang
Sentiasa bagi kata-kata semangat takkala kawan-kawan yg lain ‘mendown’ kan aku…bila yg lain menjauhkan diri dari aku…sedih kan..

Walaupun aku jarang contact die @ mesej die
Die still stay dgn aku
Sbb die tahu aku macamana (aku mmg jenis mcm tu…susah sgt nak menjawab telefon @ mesej..hukhukhuk…bad habit yg masih lagi menebal dlm diri..king!)
Tapi, budi die pada aku dan keluarga tak kan aku lupa sampai mati !
Tak terucap dgn kata-kata betapa aku menyayangi & menghargai insan yg bernama sahabat ini
Aku mmg tak pandai berkata-kata apatah lagi nak bermadah…hahaha..
(buta madah sungguh aku ni..so what?)
Cuma apa yg aku tahu, she was very – very the best fren that I have !

I love you so much kak wani !!
Thanks a lot for everything that you have done for me & I’m really-really appreciate it
You are such wonderful girl that I had ever met





p/s: entry khas buat kak wani..he3..rasenya sebelum ni pernah kot buat entry mcm ni..tapi tetap jugak nak buat..kong !!


“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

No comments:

Post a Comment