Saturday, March 17, 2012

Meng-update gambar latest


Assalamualaikum..

Dah lama aku tak meng-update gambar terbaru kan
(mcm lah ada yg nak tgk..biarlah..nk jgk tunjuk..hikhikhik)
Aku skrg ni dah jadi mcm ala-ala kuih apam yg tembam tu dah..
Seronok ke?
Seronok la sbb aku dah mula mengeluarkan lemak tak berguna ni..hehehe..
Apa2pun, see it by yourself lah yer..
Hahahaha (gelak tak siuman..??)







p/s: sebenarnya gambar yg banyak ni (banyak ker??) gambar anak2 buah & adik aku jer..ngeee~~~



“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

No comments:

Post a Comment