Wednesday, January 18, 2012

Kenapa blog aku lansung tak ada perkembangan apa-apa?


Assalamualaikum..

Org lain punya blog ramai jer followers…yg aku punya ni duk takat tu jer..tak berubah pun..haha..
Menyedihkan kan?
So, apa yg perlu aku buat?
Buat bodoh jer..haha…tak pun buat tak tahu..
Ada sape-sape kisah ke kalau blog aku ramai followers ke tak..tak ada pun kan..
Aku pun tak kisah kalau langsung tak ada yg mahu buka @ baca blog aku yg entah pape ni.
Aku buat blog ni pun just tuk suka-suka..bkn sbb nak famous atau cari ramai followers..
So, ada aku kisah?
(kurang ajar betul pompuan ni..hehe)



“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

No comments:

Post a Comment