Monday, November 21, 2011

Entry opening sbb dah lama dah x bukak blog ni


Assalamualaikum…

Bertemu kita kembali di laman muka buku blogging ini
Cewah..ewah-ewah…skema nya ayat nyer..
Mcm nak tulis surat cinta lak..
Ngeee..
Lamanya tak jenguk blog kesayangan ambe ni.
Sibuk sesangat.
Kalau tak sibuk pun sbb tak ada perasaan nak bukak..he3x
Rase malas jer nak bukak.
Tu yg tak bukak-bukak tu.
Tapi, tak pelah..bab kata rakan blogger kita yg lebih senior ni nurulbadiah,
Kita berblogging ni hanya semata-mata tuk diri kita sendiri, untuk kepuasan diri kita sendiri.
Bukan semata-mata nak cari glamour @ apa2 jelah
So, tak kisah lah.
Tak kisah apa pulak?
Tak de papelah.
Ambe dah mula nak mengarut lah ni..
He3x..
c u next time lah yer…bye3x


“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

No comments:

Post a Comment