Monday, October 03, 2011

sorry yer semua..blog tgh renovate..ngee


 Assalamualaikum…

Maaf sgt2 yer sbb blog sy ni tgh dlm proses renovation lagi..x sempat nk buat renovate dlm mase sehari jer..huhu..

Sibuk sgt2 dgn kerja..kena siapkan tesis lagi..mmg agak memenatkan lah..sbb tu blog ni agak tunggang langgang skit..hehehe..

Apa2pun seronok sgt sbb sekarang ni dah ramai yg follow sy punyer blog ni..heeee…sukerrrrrrrrrrrr sgt.

Walaupun x seramai org lain, tp ok la tu..maknanya blog sy ni dah ada peningkatan dah skit..betul x?

I’m still in learning..so, don’t expect I can give more ok?...ngeee

apa2pun..thank erk sbb sudi view sy punyer blog ni..
sayanag korang sgt2..mmuahhhh!!!!



“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

4 comments:

  1. syg awak gak. (isk..tergatal plak). gurau je k? hehe.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  2. salam kenal dari saye, Asy Faro.

    nak ajak kamu usha blog saye bila free.
    sebagai blogger baru berumur 3bulan, nak tau jugak kritikan dan pendapat kamu dengan penulisan saya.
    be my follower is an extra bonus for me(if and only if you find my blog interesting).

    =D

    ReplyDelete
  3. @asy faro

    ooo..saya pun masih baru lagi..masih tgk nak belajar lagi..hehehe..
    so, same2 lah kiter support sesama kita k:)

    bytheway, thanks ya

    ReplyDelete