Thursday, September 29, 2011

apa tengok2??

Assalamualaikum…

Tiba-tiba terasa nk marah org sgt2 ni.
Knp?
Sbb terasa nk marah lah..hakhak..
Sampaikan ada org yg pandang2 pom sy jeling maut terus kat diaorg..
Waaaaaaaaaaaa…
“Ko apa hal??”
“Ada hutang dgn aku ke?”
“Ke nk ajak aku bertumbuk?”
“Tak pom kau nk aku cungkil mata ko tu sbb suke sgt tgk pompuan mcm x pernah makan seminggu??..biar mata ko buta terus..hahahaha..jahat aku ni”
Hehehe..
Tu kata2 dlm hati jer..
Gila kau nk gi serang org mcm tu..
Silap hari bulan sy yg di cungkil biji mata ni..na’uzubillah..  


p/s: moral of the story, jgn pandang2 aku time aku tgh badmood..haaaaa
 



“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

No comments:

Post a Comment