Saturday, August 27, 2011

"segmen tempek dan jelajah blog"



Assalamualaikum..

berminat nak join contest ni mcm sy??..

just klik kat gmbr kat bawah ni jer tuk maklumat lanjut k..ngee..
so, knp sy join contest ni adlah sbb (skema nyer ayat..ngeee):

1) Just untuk mengisi mase lapang..hehehe..

2) untuk kenal ramai lagi bloggers

3) nak promote blog sendiri yg x berapa nk ramai followers ni..hukhuk
4) of course lah sbb nak bg support kat pemilik contest yg sweet ni ..hehehe


itu jer..ngeee..



“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

12 comments:

  1. thnkzz sudi join..gudluck k dear..=)

    ReplyDelete
  2. http://sayaluvvanilla3.blogspot.com/2011/08/contest-tempek-p.html

    ReplyDelete
  3. hi... salam aidilfitiri..
    saya datang dari segmen yg sama..
    ..jom jelajah bersama ^^ tQ

    http://iloveded.blogspot.com/2011/08/segmen-tempek-dan-jelajah-blog.html

    ReplyDelete
  4. hye dear. . ryn singgah cnie dri segmen sme :))
    nice blog ! btw, salam perkenalan dri eyryn !

    ReplyDelete
  5. Garang tp Cute

    salam aidilfitri:)
    thanks ya sbb jelajah blog ni..

    jom kita same2 jelajah:)

    ReplyDelete
  6. syerz eyryn

    kamu punyer blog pon cantik jgk:)

    & salam perkenalan jgk erk..
    nice to meet you:)

    ReplyDelete
  7. singgah sini and follow u derr..
    datang dari segmen yang sama.
    dont forget to follow me back!:)

    ReplyDelete
  8. waaa...ramainyerr member2 ain yang juin segmen nie...byk saingan nieyh....hehehe....gud luck taw untuk semua....selamat berblogging ^^

    ReplyDelete
  9. salam singgah..shida baru mula menjelajah dr segmen temoyo ;)

    maaf jika terlewat ^_^

    peace --> shida'R

    ReplyDelete