Friday, August 26, 2011

Contest SEGMEN KIBARKAN JALUR GEMILANG DI BLOG ANDA!



Assalamualaikum..

Tiba-tiba terasa nak join contest la pulak..hehehe..
Apa2 pun, korang boleh la join kalau berminat erk..
Just klik jer gambar kat bawah ni..


So, sy Cuma perlu sambung jer ayat ni..hehehe..

“Saya bangga menjadi rakyat Malaysia kerana Malaysia sudah cukup sempurna di mata saya. Segala-galanya ada di sini dan yang penting, saya tidak perlu untuk hidup dalam peperangan dan kacau bilau seperti di negara-negara lain”

Peace no war:)

Sekian saje ayat2 tak berapa nak power ni dari sy..hehehe

Suke2 hati sy jgk nk tag kat org 3 org ni..hehehe

  sari monaliza
  yaya ahmad
  sue






“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

2 comments:

  1. thanks sebab join dear. ;) good luck! jangan lupe info dekat lagi tiga org yang u tag tu ea. ;D

    ReplyDelete