Friday, August 26, 2011

Contest Movie Feveret @ MyW0RL4


Assalamualaikum..

Saya join contest ni tuk suke-suke jer…seronok jgk sebenarnya kan..
nk join jgk pon buleh..

Klik kat gambar bawah k:)



Ok lah..Tak nak lah ckp panjang2 lagi..
Kita straight to the point jelah erk..hehehe

Yg sebenar nya semua citer best..sampai x boleh nak bezakan yg mana paling best sekali..
tapi, ada satu filem yg paling sy ingat sampai ke hari ni..
sbb filem ni telah sy tonton di pawagam buat pertama kalinya..
maksudnya, ketika tgk filem ni, itulah kali pertama sy jejakkan kaki ke panggung wayang..
filem nya adalah:

                                                  filem bujang senang

kalau x silap, filem ni kuar tahun 2006..mase tu sy tgh belajar kat Arau, Perlis.
Tapi, kalau nk tgk wayang, kitaorg kenalah turun ke Alor star, Kedah (dkt perlis x ada panggung wayang k mase tu)
Mmg mcm jakun jgk ar mase tu..ralat sbb x tahu mcmana nk beli tiket, nk masuk ikut pintu mana, nak duduk kat ane..
Kalau x silap jgk, dkt tiket kitaorg tu, die x ada nombor kerusi tau..
Jadi, ikut suka hati korang lah nak duduk kat ane pun..
Nak di jadikan cerita, kitaorg ‘termasuk’ lambat..
Masuk2 jer penuh dah..
Agak memalukan jgk la sbb masuk dlm keadaan gelap & mengganggu org lain..sorry ya..
Tak tahan nya Cuma sit yg paling depan sekali jer yg kosong..
Fuhhh…nk tak nak terpaksa lah duk kat situ..
Sepanjang 1 jam lebih kat dlm tu, mmg krem giler leher ni..
Melenggok’ mcm kucing mintak nasi..
Haahahhaha..mmg kelakar jgk la time tu.
nasib baik citer die ok..haaa
Apa2pun..itulah yg dinamakan kenangan..betul x?



                                               filem Nur Kasih The Movie

Filem yg atas ni pulak ada kisahnya jgk..
Sy mmg minat giler lah…
Tapi sedih sgt sbb x dapat tgk filem ni kat panggung..& sampai sekarang stay lagi x pernah tgk  citer ni…

Waaaaaaaa…

Tamat…



“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

2 comments:

  1. thanx sbb join!! :D
    nice movie!!! bujang senang? hehehehe
    nur kasih best!! siyes.. cuma ada babak2 yg mcm eww sket.. hahahaha
    nk tau? kna la tgk... :p

    ReplyDelete
  2. u r welcome..hehehe..
    tu ar..kena tgk jugk ni:)

    ReplyDelete