Friday, August 26, 2011

CONTEST BERSAMA SI MANJA (MR_RIGHT)


Assalamualaikum..

Mula2 sekali nak ucap terima kasih lah ssb bg sy peluang tuk join contest ni..
Just untuk mengisi mase lapang..hehehe..
Yg lain buleh jer kalau nk join..
Klik kat gambar bawah k:)


 

So, tuk contest ni, sy pertaruhkan gambar sy dgn anak sedara yg cute sgt..hehehe



And, sy suke2 hati jer tag kat 3 org ni..


Jgn mareh yer..:)





“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

2 comments:

  1. a'kum. hehe. comel3.
    thanks sebab sudi join yep.
    jangan lupe engatkan kat kengkawan yang di-tag tu supaye join jugak ye. hee

    mr right akan masukkan gambar ni kat dalam album contest kat page mr right oke(:
    pergi ke page mr right untuk tengok n LIKE gambar anda ye..
    ajak kengkawan LIKE tau !
    kerana pemilihan akan berdasarkan 50% pilihan juri dan 50% pilihan bilangan LIKE.

    semoga berjaya !

    ReplyDelete
  2. w'salam..

    hehehe..ok2..

    terima kasih ya:)

    ReplyDelete