Saturday, July 16, 2011

update lah



wah...dah lame rasenya sy x bkk and update blog sy ni..
sibuk la korang..huhuhu..
dah masuk 2 minggu sy buat trainning @ praktikal kat bank rakyat jertih..
jertih x jauh pun dari rumah sy ni..
sbb tu lah sy x duk rumah sewa..hehehe..
malas lah nk duk rumah sewa...huhuhu..
so, sy ulang alik lah tiap2 hari..
walaupun terpaksa bangun kul 6 pg lagi..(kijer masuk 8.30 tau)
it's better stay kat rumah kot dr rumah sewa..hehehe..
tapi..mmg agak memenatkan jgk lah sbb terpaksa ulang alik mcm ni..hehehe..
(jgn merungut my bff ckp..hehehe..)
x pelah...4 bln lebih jer pun..
so..sabar k..
apa2pun...lepah ni dah graduate dah...
x sabar nk hbs praktikal ni
and then kijer...
and pahtu cari duit banyak2..
and lepah tu..kawen!!!!!!!!!!!!!!!!!
ngeeee..gatal!!!


“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

1 comment: