Tuesday, June 14, 2011

my memorable stuff



balik jer dari dungun baru2 ni...
tiba2 tergerak hati nak bukak almari..hehehe
rupa2nya saya hampir2 terlupa dgn satu kotak yg dah lama saya simpan ni..

wah!!!!
barang2 yg saya simpan dlm kotak tu still elok lagi lah..
hehehe..
suke saya yer..

mestilah..
saya simpan barang2 yg org bagi kat saya..
kalau x silap sejak tingkatan 1 lagi saya start simpan stuff mcm ni..
tentulah semuanya amat berharga tuk saya kan..
hehehe..

so, kalau sape2 yg terasa @ ternampak ada barang2 yg korang rase korang yg bagi kat saya,
korang patut rase bangga tau..
hehehe..
sebab saya simpan lagi sampai ke hari ni..

walau sape pun korang, saya still hargai apa yg korang bagi kat saya dulu..

terima kasih banyak2 tau sbb korang bagi saya simpan kenangan2 yg x mungkin saya akan dapat lagi..
hukhukhuk..













“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

No comments:

Post a Comment