Sunday, April 17, 2011

pengalaman menjadi facilitator


tanggal 31 & 1 hribln 4 hari tu, saya menyertai satu program yg telah di anjurkan oleh ISBAC (tapi yg organize nya bdk2 part 2)
program ni ala2 mcm kem motivasi dgn bdk2 form 5 yg nk amek SPM tu..hehehe..
kitaorg buat kat sek.men.keb.agama kuala abang kat dungun ni jgkJ
first time jejak kaki kat sekolah agama..jgn x tahu..hehehe..
tugas kami dlm program ni adlah sebagai fasi..ha3x..kelakar gak..yelah..org mcm saya n ink jadi fasi..he3x..tapi, itulah pengalaman yg kita dapat..betul x?
kalau kita x join, mcmana kita nk dpt pengalaman mcm tu kn?
Student2 kat situ pulak sempoi lah jgk..boleh masuk dgn kitaorg..nampak jgk la diaorg penat campur lak sepatutnya hujung minggu tu diaorg balik rumah, tp Alhamdullilah, mereka bagi kerjasama yg baik dgn kami..
Apa pandangan saya ttg students sekolah agama ni?
Erm…diorg punya fikiran yg matang, berfikiran jauh dan sgt kreatif..walaupun semua amek pure sains, tp mmg power la diaorg punyer skill yg kreatif tu..he3x.
By the way, ianya mmg satu pengalaman manis sbb boleh kenal adik2 kat sane..
Terima kasih sbb sudi layan kami dgn baik sepanjang kami kat sane..& wish good luck for your SPM nnti…miss u allJ

(sy punyer partner sgb fasi)

(ni kami punyer group..hehehe)

(tgh tunggu bas..)










“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

No comments:

Post a Comment