Sunday, April 17, 2011

Kenangan mase hari perarakan Maulidur Rasul (1432H)


Pada 14/2/2011 hari tu, bersamaan dgn hari sabtu kalau x silap saya, saya dan kawan2 join dlm perarakan Maulidur Rasul yg di anjurkan oleh uitm dungun..hehehe..
Dah lama sbnrnya saya x join perarakan Maulud ni..kalu x salah saya lah, last saya join mase form 6 dulu..(ish2…teruknya aku..)
Walaubagaimanapun, bangga jgk sbb sempat merasai semua ni mase tgh belajar lg ni..yelah..bile dh hbs belajar nnti, susah dh nk rase pengalaman2 mcm ni..betul x?
Walapun semput jgk sbb berjalan, tp ok la..hehehe..bdk2 ni pun asyik buat lawak jer..jadi x lah rase sgt penat tu..hehehe..
Buleh pulak geng2 yg giler bergambar ni, lagi lah huru hara..ha3x…
So, kt sini saya show lah skit gmbr2 yg sempat kite org snap waktu tu..yg paling saya suke time gmbr2 yg candid ni..he3x..sempoi!!








p/s: bkn senang nk rase semangat perarakan mcm ni pada zaman sekarang ni terutamanya yg berkaitan dgn ugama kite..jadi, selagi ada peluang, jgn lepaskan peluang tu..mane tahu, itu adalah peluang terakhir yg kita ada..renung2kan & selamat beramal..

“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

No comments:

Post a Comment