Tuesday, April 19, 2011

good luck kawan2


Just to wish good luck kpd kawan2 yg akan menghadapi final exam x lama lg..:)
Buat elok2 k
Terutamanya mereka2 yg dah final last ni..(mcm sy lah.heee)
--------------------------------
Sy x dapat balik study week kali ni…huhuhu..
Tapi, x pelah..insyaAllah…yg ni last dah sy nk amek exam, nk study.
Heehehehe..
(kalau panjang umur lagi, dah ada duit skit, boleh la sambung belajar lg..insyaAllah..)
Ok lah, tuk sem last ni, sy punyer final exam date x berapa ok sgt sbb hbs lambat..huhuhuhu..
27 april 2011 (ptg)= IBFS (Islamic banking & financial services)
29 april 2011 (ptg)= ICM (Islamic capital market)
30 april 2011 (ptg)= MKT (financial services marketing)
3 mei 2011 (pagi)= ADV.FIQH (advanced fiqh muamalat)
8 mei 2011 (pagi)= Legal Maxims (qawa’id fiqhiyyah)
May Allah bless you always!!!
Gambate…gambate..gambate..
Ngeee…


“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

No comments:

Post a Comment