Sunday, April 17, 2011

Dinner terakhir sbg student


Sem terakhir ni, dua dinner sy join..hehe..
1st dinner ISBAC
2nd dinner MAPRA
Selalunya susah nk pergi dinner2 ni..x suke etek.huhuhu..
Tp, sbb nk mkn punyer pasal..dua sekali sy pergi..hehehe..
Tp, x pelah..last dh ni rase..sbg student lak tu…lepas ni x merasa dah dinner mcm ni..betul x?
Yg x tahannya..ni first time sy makeup2 skit muke sy yg x berapa nk comel ni..hehehe..tp, sbnrnya x nmpk pun sy pakai makeup.heee
K lah, ni sedikit gmbr yg sempat kami snap2 mase dinner ISBAC yg diadakan di Taman Tamadun Islam kat Kuala Terengganu..mmg cantik giler lah tempat tu..fuhh!!!











Yg bawah ni pulak, gmbr dinner MAPRA a.k.a MALAM PRA GRADUAN kitaorg..Diploma dulu x sempat nk pergi..so, yg ni kena lah pergi kan..hehehe…











“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

No comments:

Post a Comment