Thursday, February 10, 2011

novel 1st yg aku baca




ni adalah novel 1st yg aku baca..rasenya mase tu aku form 1 kot..
start dari tulah..aku gile mmbaca novel..hehehehe..
mmg gile2 lah..
nk beli x mmpu..jd kebanyakan novel yg aku baca lepas tu aku pinjam dari kawan atau kt library..
tp novel ni klu x silap aku, sepupu aku yg bagi..
tapi sekarang ni aku dah stop baca novel..
dah lama dah aku stop..dlm tahun 2007 rasenya..
buleh baca..tp kadang2 la..huhuhu..x buleh baca selalu..
knp???
Sbb baca novel ni akn effect hidup aku..
Maksudnya..bila aku baca, aku akn terbawak2 smpai kedlm kehidupan aku yg sebenar..
Jadi, ia akn bg impact yg buruk pada aku..hehehe..
Pelik kn???  (aku mmg pelik sokmo pon..)
Lain org, lain perngai die kn?
Dlm koleksi aku sekarang ni, ada 3 novel..yg dua lg ni mmg aku beli sendiri..
Saje nk try kan..hehehe..



Tp yg pastinya..novel TANGISAN BULAN MADU adalah yg paling best pernah aku baca
Sepanjang hidup aku..
Aku pernah terbaca dlm satu majalah, yg novel ni ada sambungan die..tp x pernah jumpa pun..
Huhuhu..
Mcm tulah..ada yg punyer koleksi novel mmg byk giler la..mcm kwn2 aku ni..
Jue, sya, fatt, fiza..
Diorg ni mmg aku respect giler la klu bab baca novel.hehehe..
All the best to all of you k..
Manalah tahu suatu haru nnti aku baca korang punya novel pulak..
insyaAllah…

“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

No comments:

Post a Comment