Tuesday, April 13, 2010

final exam..semester 3..mei 2010..



nak dekat final dah..
jadi kena stop la bukak laptop ni..hehehehe..
buat sementara waktu jer.

start paper 22/4/2010 *** pagi-CTU ptg-islamic entrepreneur
pah tu 25/4/2010 *** ptg-research methadology ( subject killer..huhuhu)
pah 29/4/2010 *** ptg jgk-monetary economic ( yg ni pun susah gak..)
last paper 7/5/2010 *** ptg-usul fiqh

gap byk gak antara paper eco dgn usul fiqh..hehehe..gi derak dulu la time tu:)

erm...moga result sem ni lg baik dr yg sem  lepas punyer..huhuhuhuhu..
mana tahu dapat result gempak sem ni..hehehe..amin...insyaAllah..

jd kena study sungguh2 ni...hehehe..
moga segala ilmu yg aku dapat selama ni di berkati...amin..
stdy2 gak, tapi doa tu jgn lupe.:)
kiter cuma merancang, Tuhan yg tentukan semua kan:)
may Allah bless me and also my frens.

kepada kawan2 yg tersayang..
good luck erk..wak elok2 exam nnti..
kepada kak wani, jue, anis, sue, rani, ina, ain n kawan2 yg lain, chayok!!!

c u next time:)
assalamualaikum..



“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

2 comments:

  1. goodluck!!! hehehe..kita start exam pada hari yg sama....wuuuu~~~

    ReplyDelete
  2. thank u!!!
    wish u all the best also:)
    chayok!!!

    ReplyDelete