Tuesday, March 09, 2010

rindunyer kat kawan2 form 6:(

seronok benarnya mase duk form 6 kat sic dulu..hehehe..the best memory that i ever have:)
biler kitaorg dah susah dah nak kumpul ramai2 ni, mula lah rasa rindu..huhuhu..
banyak sgt kenangan kami masa kat sana..
terutamnyer tuk dorm aisyah A..sume sporting giler..hehehe..
kak zura, kak elah, kak he, schumi, ema, monie, yani, zura( kd )..
kawan2 yg lain..eken, ku, kak yah, aslim, zana, leen, ramai lg la..

   ni la student2x sic..rindunyer nak pakai baju biru ni.hehehe..


 
budak2 paling hepi..hehehe

urm..kalu buleh di undurkan balik waktu2 dulu, aku nak sgt di panjangkan mase bersama dgn korang semua.hhuhuhu..rindunyer nak balik pada zaman2 mude kiter dulu..seronok sgt2.sbb tu result pon teruk..hehehe..aku ni byk sgt main ni..nakal pon nakal jgk ni..very noti..hihihi...

dulu mase aku lower six, aku duk kat lower six alpha.pah tu tiber2 masa upper six aku di pindahkan masuk upper six omega..hehehe..naik kelas la ni:)rezeki aku la ni..
biler duk kat kelas pandai ni, mesti la semuanyer pon jenis stdy belake kan..dgn aku2 sekali jd skema..hehee..(tp dok pandai2 ugok..:()..seronok dpt kenal dgn tie, che yam, sam, na, sue n kawan2 kelas omega yg lain..miss u all!!!
tp kalu ada mase free terus jer aku lesap gi kelas alpha..hehehe..rindu nak duk kelas tu balik..huhuhu..

            geng2 skema..hehehe..ni la budak2 kelas omega (aku mude lg mase tu.muke pon seposen lg
     tu..hehehe)

terlalu byk kalu nak di ingt kenangan aku kat sini..ada yg pahit..namun yg manis tentulah lg banyak..hehehe..aku ada kawan2 yg begitu memahami aku..seronok dpt kenal dgn mereka semua..

pernah jgk aku kuar senyap2 dgn tie..hehehe..mongek naik motor dgn die la..hehehe..mcm2 la aku ni..dulu mase lower six aku duk rumah sewa..lg la..gi kelas pon lmbat..smpai2 pengetua dah tersengeh deh..hehehehe..kami pon tersengeh la jgk..mujur jer x prnah kena rotan tgn lg..hehehe..

erm...rindunyer..huhuhu..dgr kater sic dah x mcm dulu dah.maksud nyer x meriah mase kami ada la..hehehe..aspuri pon dah x ramai yg duk..ramai yg berulang alik bakali..

oh yer, antara kami ada yg dah kawen dah..hehehe..dlm rmai2 dia lah yg plng snyap..pamalu pon dia lah.tp last2 dio yg kawen dulu..hehehe..kak he la ni..kawen dah die..hhuhu..yg lain biler lg?????????

 aku, eken, kak he(pengantin baru), schumi n kak zura..(13 feb 2010)

aku harap aku buleh pegi sekali lagi kat sane..huhuhuhu..rindu yg teramat sgt dah ni..hehehe..
semua dah berjaya dah sekarang ni..aku doakan moga semua nyer bahagia sampai biler..yg penting jgn luper kan segala kenangan kiter kat sini..amin...love u all!!!!!!

“" tak ada insan suci yang tak ada masa lampau...dan tak ada insan berdosa yang tak mempunyai masa depan.." (◕‿◕)

No comments:

Post a Comment